Tudjon meg mindent a sajtokról

Címkék: élelmiszer , Juhtej , kecsketej , NAK , sajt
Tudjon meg mindent a sajtokról

Juh- és kecsketej feldolgozása témában szervez franciaországi tanulmányutat a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).

A program a résztvevők technológiai ismereteit bővíti, francia tapasztalatokkal segít az egyéni és családi állattartásból származó kecske-, és juhtej feldolgozásában, piacképes termékek előállításában és piacra juttatásában – olvasható a kamara közleményében.


fotó: cookta.hu

A NAK Élelmiszeripari Igazgatósága által szervezett tanulmányút helyszíne a franciaországi Haute Provence régió carmejane-i tanüzeme, időpontja 2018. október 15-19.

Az elméleti és gyakorlati előadások tematikájában számos elem helyet kap, a kecske- és juhtej alapanyagok előkészítésétől egészen a végtermékek elkészítéséig.

A programban a

  • savas alvasztású friss sajt,
  • a kékpenészes sajt,
  • valamint a nem hevített préselt félkemény sajt

gyártási technológiájának megismerése is szerepel.

A technológiai ismeretek bővítése mellett cél az egyéni és családi állattartásból származó kecske-, és juhtej feldolgozásának ösztönzése, piacképes termékek előállításának és piacra juttatásának elősegítése.

Ennek érdekében egy állattartó és sajtkészítő mezőgazdasági vállalkozás, valamint egy – helyi sajtkészítők szövetkezésének eredményeképpen létrehozott – értékesítési pont megtekintése is része a szakmai útnak.

További részletek ide kattintva olvashatók.

agrarvilag.hu



Szerző
avszerk2

Dátum
2018-10-02


Kapcsolódó cikkek
Növényeinket teszi tönkre a

Növényeinket teszi tönkre a "büdös bogár"

Juh- és kecsketej feldolgozása témában szervez franciaországi tanulmányutat a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK). A program a résztvevők technológiai ismereteit bővíti, francia tapasztalatokkal segít az egyéni és családi állattartásból származó kecske-, és juhtej feldolgozásában, piacképes termékek előállításában és piacra juttatásában - olvasható a kamara közleményében.

fotó: cookta.hu

A NAK Élelmiszeripari Igazgatósága által szervezett tanulmányút helyszíne a franciaországi Haute Provence régió carmejane-i tanüzeme, időpontja 2018. október 15-19. Az elméleti és gyakorlati előadások tematikájában számos elem helyet kap, a kecske- és juhtej alapanyagok előkészítésétől egészen a végtermékek elkészítéséig. A programban a
  • savas alvasztású friss sajt,
  • a kékpenészes sajt,
  • valamint a nem hevített préselt félkemény sajt
gyártási technológiájának megismerése is szerepel. A technológiai ismeretek bővítése mellett cél az egyéni és családi állattartásból származó kecske-, és juhtej feldolgozásának ösztönzése, piacképes termékek előállításának és piacra juttatásának elősegítése. Ennek érdekében egy állattartó és sajtkészítő mezőgazdasági vállalkozás, valamint egy - helyi sajtkészítők szövetkezésének eredményeképpen létrehozott - értékesítési pont megtekintése is része a szakmai útnak. További részletek ide kattintva olvashatók. agrarvilag.hu
Még nem volt ilyen alacsony a Duna vízszintje

Még nem volt ilyen alacsony a Duna vízszintje

Juh- és kecsketej feldolgozása témában szervez franciaországi tanulmányutat a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK). A program a résztvevők technológiai ismereteit bővíti, francia tapasztalatokkal segít az egyéni és családi állattartásból származó kecske-, és juhtej feldolgozásában, piacképes termékek előállításában és piacra juttatásában - olvasható a kamara közleményében.

fotó: cookta.hu

A NAK Élelmiszeripari Igazgatósága által szervezett tanulmányút helyszíne a franciaországi Haute Provence régió carmejane-i tanüzeme, időpontja 2018. október 15-19. Az elméleti és gyakorlati előadások tematikájában számos elem helyet kap, a kecske- és juhtej alapanyagok előkészítésétől egészen a végtermékek elkészítéséig. A programban a
  • savas alvasztású friss sajt,
  • a kékpenészes sajt,
  • valamint a nem hevített préselt félkemény sajt
gyártási technológiájának megismerése is szerepel. A technológiai ismeretek bővítése mellett cél az egyéni és családi állattartásból származó kecske-, és juhtej feldolgozásának ösztönzése, piacképes termékek előállításának és piacra juttatásának elősegítése. Ennek érdekében egy állattartó és sajtkészítő mezőgazdasági vállalkozás, valamint egy - helyi sajtkészítők szövetkezésének eredményeképpen létrehozott - értékesítési pont megtekintése is része a szakmai útnak. További részletek ide kattintva olvashatók. agrarvilag.hu
Magyarországnak fontos, hogy Ukrajna erős legyen

Magyarországnak fontos, hogy Ukrajna erős legyen

Juh- és kecsketej feldolgozása témában szervez franciaországi tanulmányutat a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK). A program a résztvevők technológiai ismereteit bővíti, francia tapasztalatokkal segít az egyéni és családi állattartásból származó kecske-, és juhtej feldolgozásában, piacképes termékek előállításában és piacra juttatásában - olvasható a kamara közleményében.

fotó: cookta.hu

A NAK Élelmiszeripari Igazgatósága által szervezett tanulmányút helyszíne a franciaországi Haute Provence régió carmejane-i tanüzeme, időpontja 2018. október 15-19. Az elméleti és gyakorlati előadások tematikájában számos elem helyet kap, a kecske- és juhtej alapanyagok előkészítésétől egészen a végtermékek elkészítéséig. A programban a
  • savas alvasztású friss sajt,
  • a kékpenészes sajt,
  • valamint a nem hevített préselt félkemény sajt
gyártási technológiájának megismerése is szerepel. A technológiai ismeretek bővítése mellett cél az egyéni és családi állattartásból származó kecske-, és juhtej feldolgozásának ösztönzése, piacképes termékek előállításának és piacra juttatásának elősegítése. Ennek érdekében egy állattartó és sajtkészítő mezőgazdasági vállalkozás, valamint egy - helyi sajtkészítők szövetkezésének eredményeképpen létrehozott - értékesítési pont megtekintése is része a szakmai útnak. További részletek ide kattintva olvashatók. agrarvilag.hu

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.