Spanyolországban tanulhatnak a sonkakészítők

Címkék: gyártási technológiák , húsipar , képzés , NAK , sonka , sonkakészítés , Spanyolország
Spanyolországban tanulhatnak a sonkakészítők

Idén ősszel újabb spanyolországi képzést szervez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) a katalán IRTA agrár-élelmiszer kutatóintézettel közösen a nemzetek páncoltsonka-gyártási technológiáinak elsajátítására – közölte a kamara.

Idén a NAK élelmiszer-feldolgozó tagjai újra elméleti és gyakorlati képzésen vehetnek részt, amelynek keretében a különböző nemzetek sonkakészítési eljárásaival ismerkedhetnek meg. A következő program a katalán IRTA (Research & Technology Food & Agriculture) monellsi Intézetével közösen 2017. október 24. és 26. között kínál háromnapos képzést a húsiparban, illetve húskészítmények gyártásában tevékenykedő kamarai tagok számára. A kiscsoportos képzésen résztvevő kamarai tagok a sonkakészítés elméleti hátterének megismerése mellett a gyakorlati program keretében a különböző nemzetek sonkatermékeinek sajátosságait és az előállítások közötti különbözőségeket is tanulmányozhatják.

A programot főként a versenyképességük megtartása és fokozása miatt a termékválaszték bővítése, illetve folyamatos megújítása mellett döntő vállalkozások számára ajánlja a NAK. A képzés során megszerzett, a gyakorlatban is hasznosítható tudás jelentősen hozzájárul a hazai előállítók magas színvonalú tevékenységéhez, valamint a minőségtudatos élelmiszer-előállításához.

A csoportos képzés minimum 10, maximum 12 fő részvételével indul el, amelyen belül különböző üzemméretű tagok részvételére is lehetőséget biztosít a NAK. A jelentkezők képzési költségét a kamara fedezi.

Jelentkezni és további részletek iránt érdeklődni Horváth Vivien élelmiszeripari ügyintézőnél lehet (horvath.vivien@nak.hu; +36 20 279 37 90).

agrarvilag.hu / NAK

Fotó: Pixabay



Szerző
agrotrendszerk

Dátum
2017-09-13


Kapcsolódó cikkek
Ismét találtak fipronillal szennyezett tojást

Ismét találtak fipronillal szennyezett tojást

Idén ősszel újabb spanyolországi képzést szervez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) a katalán IRTA agrár-élelmiszer kutatóintézettel közösen a nemzetek páncoltsonka-gyártási technológiáinak elsajátítására - közölte a kamara. Idén a NAK élelmiszer-feldolgozó tagjai újra elméleti és gyakorlati képzésen vehetnek részt, amelynek keretében a különböző nemzetek sonkakészítési eljárásaival ismerkedhetnek meg. A következő program a katalán IRTA (Research & Technology Food & Agriculture) monellsi Intézetével közösen 2017. október 24. és 26. között kínál háromnapos képzést a húsiparban, illetve húskészítmények gyártásában tevékenykedő kamarai tagok számára. A kiscsoportos képzésen résztvevő kamarai tagok a sonkakészítés elméleti hátterének megismerése mellett a gyakorlati program keretében a különböző nemzetek sonkatermékeinek sajátosságait és az előállítások közötti különbözőségeket is tanulmányozhatják. A programot főként a versenyképességük megtartása és fokozása miatt a termékválaszték bővítése, illetve folyamatos megújítása mellett döntő vállalkozások számára ajánlja a NAK. A képzés során megszerzett, a gyakorlatban is hasznosítható tudás jelentősen hozzájárul a hazai előállítók magas színvonalú tevékenységéhez, valamint a minőségtudatos élelmiszer-előállításához. A csoportos képzés minimum 10, maximum 12 fő részvételével indul el, amelyen belül különböző üzemméretű tagok részvételére is lehetőséget biztosít a NAK. A jelentkezők képzési költségét a kamara fedezi. Jelentkezni és további részletek iránt érdeklődni Horváth Vivien élelmiszeripari ügyintézőnél lehet (horvath.vivien@nak.hu; +36 20 279 37 90). agrarvilag.hu / NAK Fotó: Pixabay
Egyre nő a globális kereslet a tejpiacon

Egyre nő a globális kereslet a tejpiacon

Idén ősszel újabb spanyolországi képzést szervez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) a katalán IRTA agrár-élelmiszer kutatóintézettel közösen a nemzetek páncoltsonka-gyártási technológiáinak elsajátítására - közölte a kamara. Idén a NAK élelmiszer-feldolgozó tagjai újra elméleti és gyakorlati képzésen vehetnek részt, amelynek keretében a különböző nemzetek sonkakészítési eljárásaival ismerkedhetnek meg. A következő program a katalán IRTA (Research & Technology Food & Agriculture) monellsi Intézetével közösen 2017. október 24. és 26. között kínál háromnapos képzést a húsiparban, illetve húskészítmények gyártásában tevékenykedő kamarai tagok számára. A kiscsoportos képzésen résztvevő kamarai tagok a sonkakészítés elméleti hátterének megismerése mellett a gyakorlati program keretében a különböző nemzetek sonkatermékeinek sajátosságait és az előállítások közötti különbözőségeket is tanulmányozhatják. A programot főként a versenyképességük megtartása és fokozása miatt a termékválaszték bővítése, illetve folyamatos megújítása mellett döntő vállalkozások számára ajánlja a NAK. A képzés során megszerzett, a gyakorlatban is hasznosítható tudás jelentősen hozzájárul a hazai előállítók magas színvonalú tevékenységéhez, valamint a minőségtudatos élelmiszer-előállításához. A csoportos képzés minimum 10, maximum 12 fő részvételével indul el, amelyen belül különböző üzemméretű tagok részvételére is lehetőséget biztosít a NAK. A jelentkezők képzési költségét a kamara fedezi. Jelentkezni és további részletek iránt érdeklődni Horváth Vivien élelmiszeripari ügyintézőnél lehet (horvath.vivien@nak.hu; +36 20 279 37 90). agrarvilag.hu / NAK Fotó: Pixabay
A barna cukor mítosza

A barna cukor mítosza

Idén ősszel újabb spanyolországi képzést szervez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) a katalán IRTA agrár-élelmiszer kutatóintézettel közösen a nemzetek páncoltsonka-gyártási technológiáinak elsajátítására - közölte a kamara. Idén a NAK élelmiszer-feldolgozó tagjai újra elméleti és gyakorlati képzésen vehetnek részt, amelynek keretében a különböző nemzetek sonkakészítési eljárásaival ismerkedhetnek meg. A következő program a katalán IRTA (Research & Technology Food & Agriculture) monellsi Intézetével közösen 2017. október 24. és 26. között kínál háromnapos képzést a húsiparban, illetve húskészítmények gyártásában tevékenykedő kamarai tagok számára. A kiscsoportos képzésen résztvevő kamarai tagok a sonkakészítés elméleti hátterének megismerése mellett a gyakorlati program keretében a különböző nemzetek sonkatermékeinek sajátosságait és az előállítások közötti különbözőségeket is tanulmányozhatják. A programot főként a versenyképességük megtartása és fokozása miatt a termékválaszték bővítése, illetve folyamatos megújítása mellett döntő vállalkozások számára ajánlja a NAK. A képzés során megszerzett, a gyakorlatban is hasznosítható tudás jelentősen hozzájárul a hazai előállítók magas színvonalú tevékenységéhez, valamint a minőségtudatos élelmiszer-előállításához. A csoportos képzés minimum 10, maximum 12 fő részvételével indul el, amelyen belül különböző üzemméretű tagok részvételére is lehetőséget biztosít a NAK. A jelentkezők képzési költségét a kamara fedezi. Jelentkezni és további részletek iránt érdeklődni Horváth Vivien élelmiszeripari ügyintézőnél lehet (horvath.vivien@nak.hu; +36 20 279 37 90). agrarvilag.hu / NAK Fotó: Pixabay
Üzenetet küldök

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.