Sikeresen mutatkozott be a NAIK a mezőgazdasági vásáron

Címkék: bemutatkozás , NAIK , OMÉK , programok , szakmai
Sikeresen mutatkozott be a NAIK a mezőgazdasági vásáron

Ismeretterjesztő foglalkozásokkal, NAIK-os termékkóstolókkal és egy különleges szimulátorral is várja az érdeklődőket a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ a 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásáron.

Az első napon a NAIK stand felelőse a szarvasi Halászati Kutatóintézet (HAKI) volt. A lelkes és szakmailag felkészült munkatársak egy különböző halfajokat (harcsákat, kecsegéket, compókat, pontyokat) bemutató akváriummal igyekezték népszerűsíteni az intézet látványos és változatos munkáját – a bemutató az első perctől a környék legnépszerűbb attrakciói közé tartozott.

A nap során a NAIK négy intézetének kóstolóival örvendeztettük meg az arra járó vendégeket. A Zöldségtermesztési Önálló Kutatási Osztály 100%-os paradicsomlevével, a Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet kiváló sajtjaival, a Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet szőlőmustjával nyűgözte le a kicsiket, nagyokat, a HAKI munkatársai pedig füstölt afrikai harcsával kedveskedtek nekik.

A bátrabbak számára kínáltunk ingyenes drónsétát egy virtuális valóság szemüveggel egybekötött szimulátor segítségével, melyet rengetegen kipróbáltak – fiatalok és idősek egyaránt. Legkisebb látogatóink között pedig számtalan NAIK-os lufi talált boldog gazdára. A nagyszerű kezdés után kíváncsian várjuk a folytatást!

forrás: Molnár Zsuzsanna, tudományos segédmunkatárs, HAKI

agrarvilag.hu / NAIK

Fotó: NAIK



Szerző
agrotrendszerk

Dátum
2017-09-23


Kapcsolódó cikkek
Idén lesz először nemzetközi aszúnap!

Idén lesz először nemzetközi aszúnap!

Ismeretterjesztő foglalkozásokkal, NAIK-os termékkóstolókkal és egy különleges szimulátorral is várja az érdeklődőket a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ a 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásáron. Az első napon a NAIK stand felelőse a szarvasi Halászati Kutatóintézet (HAKI) volt. A lelkes és szakmailag felkészült munkatársak egy különböző halfajokat (harcsákat, kecsegéket, compókat, pontyokat) bemutató akváriummal igyekezték népszerűsíteni az intézet látványos és változatos munkáját – a bemutató az első perctől a környék legnépszerűbb attrakciói közé tartozott. A nap során a NAIK négy intézetének kóstolóival örvendeztettük meg az arra járó vendégeket. A Zöldségtermesztési Önálló Kutatási Osztály 100%-os paradicsomlevével, a Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet kiváló sajtjaival, a Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet szőlőmustjával nyűgözte le a kicsiket, nagyokat, a HAKI munkatársai pedig füstölt afrikai harcsával kedveskedtek nekik. A bátrabbak számára kínáltunk ingyenes drónsétát egy virtuális valóság szemüveggel egybekötött szimulátor segítségével, melyet rengetegen kipróbáltak – fiatalok és idősek egyaránt. Legkisebb látogatóink között pedig számtalan NAIK-os lufi talált boldog gazdára. A nagyszerű kezdés után kíváncsian várjuk a folytatást! forrás: Molnár Zsuzsanna, tudományos segédmunkatárs, HAKI agrarvilag.hu / NAIK Fotó: NAIK
Takarmányozásra használják a szóját Németországban

Takarmányozásra használják a szóját Németországban

Ismeretterjesztő foglalkozásokkal, NAIK-os termékkóstolókkal és egy különleges szimulátorral is várja az érdeklődőket a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ a 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásáron. Az első napon a NAIK stand felelőse a szarvasi Halászati Kutatóintézet (HAKI) volt. A lelkes és szakmailag felkészült munkatársak egy különböző halfajokat (harcsákat, kecsegéket, compókat, pontyokat) bemutató akváriummal igyekezték népszerűsíteni az intézet látványos és változatos munkáját – a bemutató az első perctől a környék legnépszerűbb attrakciói közé tartozott. A nap során a NAIK négy intézetének kóstolóival örvendeztettük meg az arra járó vendégeket. A Zöldségtermesztési Önálló Kutatási Osztály 100%-os paradicsomlevével, a Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet kiváló sajtjaival, a Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet szőlőmustjával nyűgözte le a kicsiket, nagyokat, a HAKI munkatársai pedig füstölt afrikai harcsával kedveskedtek nekik. A bátrabbak számára kínáltunk ingyenes drónsétát egy virtuális valóság szemüveggel egybekötött szimulátor segítségével, melyet rengetegen kipróbáltak – fiatalok és idősek egyaránt. Legkisebb látogatóink között pedig számtalan NAIK-os lufi talált boldog gazdára. A nagyszerű kezdés után kíváncsian várjuk a folytatást! forrás: Molnár Zsuzsanna, tudományos segédmunkatárs, HAKI agrarvilag.hu / NAIK Fotó: NAIK
Budapest is felkerült a legjobb téli turisztikai célpontok listájára

Budapest is felkerült a legjobb téli turisztikai célpontok listájára

Ismeretterjesztő foglalkozásokkal, NAIK-os termékkóstolókkal és egy különleges szimulátorral is várja az érdeklődőket a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ a 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásáron. Az első napon a NAIK stand felelőse a szarvasi Halászati Kutatóintézet (HAKI) volt. A lelkes és szakmailag felkészült munkatársak egy különböző halfajokat (harcsákat, kecsegéket, compókat, pontyokat) bemutató akváriummal igyekezték népszerűsíteni az intézet látványos és változatos munkáját – a bemutató az első perctől a környék legnépszerűbb attrakciói közé tartozott. A nap során a NAIK négy intézetének kóstolóival örvendeztettük meg az arra járó vendégeket. A Zöldségtermesztési Önálló Kutatási Osztály 100%-os paradicsomlevével, a Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet kiváló sajtjaival, a Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet szőlőmustjával nyűgözte le a kicsiket, nagyokat, a HAKI munkatársai pedig füstölt afrikai harcsával kedveskedtek nekik. A bátrabbak számára kínáltunk ingyenes drónsétát egy virtuális valóság szemüveggel egybekötött szimulátor segítségével, melyet rengetegen kipróbáltak – fiatalok és idősek egyaránt. Legkisebb látogatóink között pedig számtalan NAIK-os lufi talált boldog gazdára. A nagyszerű kezdés után kíváncsian várjuk a folytatást! forrás: Molnár Zsuzsanna, tudományos segédmunkatárs, HAKI agrarvilag.hu / NAIK Fotó: NAIK
Üzenetet küldök

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.