Kellő szigorral értékelte a női zsűri a pálinkákat

Címkék: értékelés , pálinka , verseny
Kellő szigorral értékelte a női zsűri a pálinkákat

2018. április 12-én és 13-án Zamárdiban rendezték meg az I. Balaton Open nemzetközi pálinka-és párlatversenyt. A megmérettetés több szempontból is eltért az eddig megszokottól, elsősorban abban, hogy a bírálóbizottságban csak hölgyek voltak, pontosan 29-en. 

További különlegessége, hogy az esemény szervezői bátorságukról tanúbizonyságot téve hívták meg a versenyre az almából, cseresznyéből, kékszőlőből, törkölyből nagy gonddal párlatot készítő mestereket, hogy összemérjék tudásukat.

A felhívásra 55 nevező 130 tétel beküldésével válaszolt, amelyeket két napon keresztül értékeltek a bírák 40 pontos rendszerben, rendkívül részletes leírást adva az egyes tételekről, mindösszesen 1500 oldal terjedelemben.

Az észrevételeket a feldolgozás és összegzés után megosztják a versenyzőkkel, így segítve őket abban, hogy megtudják, mit értékeltek nagyra a hölgyek, és melyek azok a tulajdonságok, amiket erősítve vagy javítva még inkább kedvében járhatnak a pálinkakedvelők táborának.

A szervezők kérésének megfelelően a női zsűri nagy odafigyeléssel és kellő szigorral értékelte a beérkezett mintákat, melynek köszönhetően mindössze 9 aranyérmet osztottak ki.

A legjobb almapálinkát Rauf Csaba Florina, a legjobb cseresznyepálinkát László József Attila készítette, a kékszőlők között Rátesy Tamás érlelt Néró szőlőpálinkája, míg a törkölyök között a CRUXX Gemina Sárgamuskotály törkölypálinka lett a győztes.

A verseny legeredményesebbje a CRUXX Gemina (Color Fruit Kft.) lett.

A részletes eredménylista már elérhető a Balaton Open Facebook-oldalán.

agrarvilag.hu / NAK



Szerző
Eszter

Dátum
2018-04-18


Kapcsolódó cikkek
2020 után megszabadulhatunk a poloskáktól!

2020 után megszabadulhatunk a poloskáktól!

2018. április 12-én és 13-án Zamárdiban rendezték meg az I. Balaton Open nemzetközi pálinka-és párlatversenyt. A megmérettetés több szempontból is eltért az eddig megszokottól, elsősorban abban, hogy a bírálóbizottságban csak hölgyek voltak, pontosan 29-en.  További különlegessége, hogy az esemény szervezői bátorságukról tanúbizonyságot téve hívták meg a versenyre az almából, cseresznyéből, kékszőlőből, törkölyből nagy gonddal párlatot készítő mestereket, hogy összemérjék tudásukat. A felhívásra 55 nevező 130 tétel beküldésével válaszolt, amelyeket két napon keresztül értékeltek a bírák 40 pontos rendszerben, rendkívül részletes leírást adva az egyes tételekről, mindösszesen 1500 oldal terjedelemben. Az észrevételeket a feldolgozás és összegzés után megosztják a versenyzőkkel, így segítve őket abban, hogy megtudják, mit értékeltek nagyra a hölgyek, és melyek azok a tulajdonságok, amiket erősítve vagy javítva még inkább kedvében járhatnak a pálinkakedvelők táborának. A szervezők kérésének megfelelően a női zsűri nagy odafigyeléssel és kellő szigorral értékelte a beérkezett mintákat, melynek köszönhetően mindössze 9 aranyérmet osztottak ki.
A legjobb almapálinkát Rauf Csaba Florina, a legjobb cseresznyepálinkát László József Attila készítette, a kékszőlők között Rátesy Tamás érlelt Néró szőlőpálinkája, míg a törkölyök között a CRUXX Gemina Sárgamuskotály törkölypálinka lett a győztes. A verseny legeredményesebbje a CRUXX Gemina (Color Fruit Kft.) lett.
A részletes eredménylista már elérhető a Balaton Open Facebook-oldalán. agrarvilag.hu / NAK
Nincs egyenlőség az agráriumban

Nincs egyenlőség az agráriumban

2018. április 12-én és 13-án Zamárdiban rendezték meg az I. Balaton Open nemzetközi pálinka-és párlatversenyt. A megmérettetés több szempontból is eltért az eddig megszokottól, elsősorban abban, hogy a bírálóbizottságban csak hölgyek voltak, pontosan 29-en.  További különlegessége, hogy az esemény szervezői bátorságukról tanúbizonyságot téve hívták meg a versenyre az almából, cseresznyéből, kékszőlőből, törkölyből nagy gonddal párlatot készítő mestereket, hogy összemérjék tudásukat. A felhívásra 55 nevező 130 tétel beküldésével válaszolt, amelyeket két napon keresztül értékeltek a bírák 40 pontos rendszerben, rendkívül részletes leírást adva az egyes tételekről, mindösszesen 1500 oldal terjedelemben. Az észrevételeket a feldolgozás és összegzés után megosztják a versenyzőkkel, így segítve őket abban, hogy megtudják, mit értékeltek nagyra a hölgyek, és melyek azok a tulajdonságok, amiket erősítve vagy javítva még inkább kedvében járhatnak a pálinkakedvelők táborának. A szervezők kérésének megfelelően a női zsűri nagy odafigyeléssel és kellő szigorral értékelte a beérkezett mintákat, melynek köszönhetően mindössze 9 aranyérmet osztottak ki.
A legjobb almapálinkát Rauf Csaba Florina, a legjobb cseresznyepálinkát László József Attila készítette, a kékszőlők között Rátesy Tamás érlelt Néró szőlőpálinkája, míg a törkölyök között a CRUXX Gemina Sárgamuskotály törkölypálinka lett a győztes. A verseny legeredményesebbje a CRUXX Gemina (Color Fruit Kft.) lett.
A részletes eredménylista már elérhető a Balaton Open Facebook-oldalán. agrarvilag.hu / NAK
Futópályát alakítottak ki a természet kedvelőinek

Futópályát alakítottak ki a természet kedvelőinek

2018. április 12-én és 13-án Zamárdiban rendezték meg az I. Balaton Open nemzetközi pálinka-és párlatversenyt. A megmérettetés több szempontból is eltért az eddig megszokottól, elsősorban abban, hogy a bírálóbizottságban csak hölgyek voltak, pontosan 29-en.  További különlegessége, hogy az esemény szervezői bátorságukról tanúbizonyságot téve hívták meg a versenyre az almából, cseresznyéből, kékszőlőből, törkölyből nagy gonddal párlatot készítő mestereket, hogy összemérjék tudásukat. A felhívásra 55 nevező 130 tétel beküldésével válaszolt, amelyeket két napon keresztül értékeltek a bírák 40 pontos rendszerben, rendkívül részletes leírást adva az egyes tételekről, mindösszesen 1500 oldal terjedelemben. Az észrevételeket a feldolgozás és összegzés után megosztják a versenyzőkkel, így segítve őket abban, hogy megtudják, mit értékeltek nagyra a hölgyek, és melyek azok a tulajdonságok, amiket erősítve vagy javítva még inkább kedvében járhatnak a pálinkakedvelők táborának. A szervezők kérésének megfelelően a női zsűri nagy odafigyeléssel és kellő szigorral értékelte a beérkezett mintákat, melynek köszönhetően mindössze 9 aranyérmet osztottak ki.
A legjobb almapálinkát Rauf Csaba Florina, a legjobb cseresznyepálinkát László József Attila készítette, a kékszőlők között Rátesy Tamás érlelt Néró szőlőpálinkája, míg a törkölyök között a CRUXX Gemina Sárgamuskotály törkölypálinka lett a győztes. A verseny legeredményesebbje a CRUXX Gemina (Color Fruit Kft.) lett.
A részletes eredménylista már elérhető a Balaton Open Facebook-oldalán. agrarvilag.hu / NAK

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.