Ismerje meg a zöldség- és gyümölcsfeldolgozás világát

Címkék: feldolgozás , gyümölcs , NAK , rendezvény , zöldség
Ismerje meg a zöldség- és gyümölcsfeldolgozás világát

A zöldség- és gyümölcsfeldolgozással folytatódik a „tanuljunk együtt” szakmai gyakorlati napok

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) „Tanuljunk együtt” című ingyenes szakmai programsorozatának keretein belül az őszi félévben is meghirdeti a zöldség- és gyümölcsfeldolgozás tematikájú rendezvényét.

A NAK Élelmiszeripari Igazgatósága az idén bővített tematikával elindított „Tanuljunk együtt!” programsorozat részeként ősszel folytatja a tavasszal megkezdett zöldség- és gyümölcsfeldolgozásra fókuszáló rendezvényét.

A programokat 2018. október 26-án és 27-én tartják Budapesten, a Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Karán.

A rendezvény célja az elméleti és gyakorlati tudás átadása, melynek során az első napon bemutatják a

  • vonatkozó jogszabályokat,
  • előírásokat,
  • élelmiszerbiztonsági és -higiéniai követelményeket.

A résztvevők megismerhetik az alapanyagokra vonatkozó

  • előírásokat,
  • a zöldség- és gyümölcstartósítás alapjait,
  • a használható adalékanyagokat,
  • esetleges kiváltásuk lehetőségét.

Illetve megtanulják a feldolgozást követő

  • címkézési előírásokat,
  • és megismerkedhetnek a legújabb innovációs eljárásokkal,
  • trendekkel,
  • fejlesztési javaslatokkal.

A második napon bontott csoportokban zajlanak a gyümölcs- és zöldségfeldolgozók gyakorlati programjai. A gyümölcsfeldolgozás során a lekvár- és befőttfélék, gyümölcslevek, szörpök és aszalt termékkategóriák, a zöldségfeldolgozás témakörében főként a savanyítás, zöldséglevek, zöldségcsipszek kerülnek bemutatásra.

Az általános gyakorlatokon túl termékfejlesztési javaslatokkal és szemléletformáló, hasznos ötletekkel várják az érdeklődőket.

A programon való részvétel rendezett kamarai tagság mellett ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A részletes programtervet tartalmazó meghívó és a regisztrációs link a kamara portálján érhető el.

agrarvilag.hu / NAK



Szerző
avszerk2

Dátum
2018-10-03


Kapcsolódó cikkek
A sertéspestis ellen tüntettek a lengyel gazdák

A sertéspestis ellen tüntettek a lengyel gazdák

A zöldség- és gyümölcsfeldolgozással folytatódik a „tanuljunk együtt” szakmai gyakorlati napok A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) „Tanuljunk együtt” című ingyenes szakmai programsorozatának keretein belül az őszi félévben is meghirdeti a zöldség- és gyümölcsfeldolgozás tematikájú rendezvényét. A NAK Élelmiszeripari Igazgatósága az idén bővített tematikával elindított „Tanuljunk együtt!” programsorozat részeként ősszel folytatja a tavasszal megkezdett zöldség- és gyümölcsfeldolgozásra fókuszáló rendezvényét. A programokat 2018. október 26-án és 27-én tartják Budapesten, a Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Karán. A rendezvény célja az elméleti és gyakorlati tudás átadása, melynek során az első napon bemutatják a
  • vonatkozó jogszabályokat,
  • előírásokat,
  • élelmiszerbiztonsági és -higiéniai követelményeket.
A résztvevők megismerhetik az alapanyagokra vonatkozó
  • előírásokat,
  • a zöldség- és gyümölcstartósítás alapjait,
  • a használható adalékanyagokat,
  • esetleges kiváltásuk lehetőségét.
Illetve megtanulják a feldolgozást követő
  • címkézési előírásokat,
  • és megismerkedhetnek a legújabb innovációs eljárásokkal,
  • trendekkel,
  • fejlesztési javaslatokkal.
A második napon bontott csoportokban zajlanak a gyümölcs- és zöldségfeldolgozók gyakorlati programjai. A gyümölcsfeldolgozás során a lekvár- és befőttfélék, gyümölcslevek, szörpök és aszalt termékkategóriák, a zöldségfeldolgozás témakörében főként a savanyítás, zöldséglevek, zöldségcsipszek kerülnek bemutatásra. Az általános gyakorlatokon túl termékfejlesztési javaslatokkal és szemléletformáló, hasznos ötletekkel várják az érdeklődőket. A programon való részvétel rendezett kamarai tagság mellett ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A részletes programtervet tartalmazó meghívó és a regisztrációs link a kamara portálján érhető el. agrarvilag.hu / NAK
Ismerje meg a Kossuth-díjas Dutra traktor történetét

Ismerje meg a Kossuth-díjas Dutra traktor történetét

A zöldség- és gyümölcsfeldolgozással folytatódik a „tanuljunk együtt” szakmai gyakorlati napok A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) „Tanuljunk együtt” című ingyenes szakmai programsorozatának keretein belül az őszi félévben is meghirdeti a zöldség- és gyümölcsfeldolgozás tematikájú rendezvényét. A NAK Élelmiszeripari Igazgatósága az idén bővített tematikával elindított „Tanuljunk együtt!” programsorozat részeként ősszel folytatja a tavasszal megkezdett zöldség- és gyümölcsfeldolgozásra fókuszáló rendezvényét. A programokat 2018. október 26-án és 27-én tartják Budapesten, a Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Karán. A rendezvény célja az elméleti és gyakorlati tudás átadása, melynek során az első napon bemutatják a
  • vonatkozó jogszabályokat,
  • előírásokat,
  • élelmiszerbiztonsági és -higiéniai követelményeket.
A résztvevők megismerhetik az alapanyagokra vonatkozó
  • előírásokat,
  • a zöldség- és gyümölcstartósítás alapjait,
  • a használható adalékanyagokat,
  • esetleges kiváltásuk lehetőségét.
Illetve megtanulják a feldolgozást követő
  • címkézési előírásokat,
  • és megismerkedhetnek a legújabb innovációs eljárásokkal,
  • trendekkel,
  • fejlesztési javaslatokkal.
A második napon bontott csoportokban zajlanak a gyümölcs- és zöldségfeldolgozók gyakorlati programjai. A gyümölcsfeldolgozás során a lekvár- és befőttfélék, gyümölcslevek, szörpök és aszalt termékkategóriák, a zöldségfeldolgozás témakörében főként a savanyítás, zöldséglevek, zöldségcsipszek kerülnek bemutatásra. Az általános gyakorlatokon túl termékfejlesztési javaslatokkal és szemléletformáló, hasznos ötletekkel várják az érdeklődőket. A programon való részvétel rendezett kamarai tagság mellett ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A részletes programtervet tartalmazó meghívó és a regisztrációs link a kamara portálján érhető el. agrarvilag.hu / NAK
Jól teljesített az őszi mézkampány

Jól teljesített az őszi mézkampány

A zöldség- és gyümölcsfeldolgozással folytatódik a „tanuljunk együtt” szakmai gyakorlati napok A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) „Tanuljunk együtt” című ingyenes szakmai programsorozatának keretein belül az őszi félévben is meghirdeti a zöldség- és gyümölcsfeldolgozás tematikájú rendezvényét. A NAK Élelmiszeripari Igazgatósága az idén bővített tematikával elindított „Tanuljunk együtt!” programsorozat részeként ősszel folytatja a tavasszal megkezdett zöldség- és gyümölcsfeldolgozásra fókuszáló rendezvényét. A programokat 2018. október 26-án és 27-én tartják Budapesten, a Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Karán. A rendezvény célja az elméleti és gyakorlati tudás átadása, melynek során az első napon bemutatják a
  • vonatkozó jogszabályokat,
  • előírásokat,
  • élelmiszerbiztonsági és -higiéniai követelményeket.
A résztvevők megismerhetik az alapanyagokra vonatkozó
  • előírásokat,
  • a zöldség- és gyümölcstartósítás alapjait,
  • a használható adalékanyagokat,
  • esetleges kiváltásuk lehetőségét.
Illetve megtanulják a feldolgozást követő
  • címkézési előírásokat,
  • és megismerkedhetnek a legújabb innovációs eljárásokkal,
  • trendekkel,
  • fejlesztési javaslatokkal.
A második napon bontott csoportokban zajlanak a gyümölcs- és zöldségfeldolgozók gyakorlati programjai. A gyümölcsfeldolgozás során a lekvár- és befőttfélék, gyümölcslevek, szörpök és aszalt termékkategóriák, a zöldségfeldolgozás témakörében főként a savanyítás, zöldséglevek, zöldségcsipszek kerülnek bemutatásra. Az általános gyakorlatokon túl termékfejlesztési javaslatokkal és szemléletformáló, hasznos ötletekkel várják az érdeklődőket. A programon való részvétel rendezett kamarai tagság mellett ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A részletes programtervet tartalmazó meghívó és a regisztrációs link a kamara portálján érhető el. agrarvilag.hu / NAK

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.