Ínycsiklandóan néz ki a főváros süteménye

Címkék: Budapest , desszert , édesség , sütemény , szőlő
Ínycsiklandóan néz ki a főváros süteménye

Szőlős-fehércsokoládés édesség nyerte el első alkalommal a Budapest Desszertje címet, amelyet hétvégén, a 8. Édes Napok Budapest rendezvényen kóstolhat meg a közönség – olvasható a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara oldalán.


fotó: Soós Lajos (MTI)

A Magyar Csokoládé és Édesség Szövetség által először meghirdetett verseny győztese a Szamos Marcipán édessége lett, amelyet Nagy Péter mestercukrász álmodott meg.

Füleky György, a szövetség alelnöke elmondta, hogy

a megmérettetésre 13 cukrászda jelentkezett, a beküldött desszertek közül a szakemberekből és laikusokból álló zsűri választotta ki Budapest Desszertjét,

amelyet szeptember 14. és 16. között kóstolhat meg a közönség a 8. Édes Napok Budapest elnevezésű rendezvényen a Szent István-bazilika előtti téren.

Az alelnök kitért arra, hogy a somlói galuska is egy nemzetközi verseny eredményeként lett az egyik legnépszerűbb desszert a magyarok körében,

abban bíznak, hogy a Budapest Desszertje megalkotásával fel tudnak mutatni egy olyan desszertet, amely legalább ilyen népszerű lesz, és nemcsak a cukrászdák kínálatában, hanem a magyar éttermek étlapján is megjelenik majd.

A versenyt minden év szeptemberében rendezik meg, a győztes desszertet pedig a szeptember közepén nyíló Édes Napok Budapesten elnevezésű, több tízezer vendéget vonzó rendezvénysorozat keretében mutatják majd be a nagyközönségnek egy külön standon.

agrarvilag.hu / NAK



Szerző
avszerk2

Dátum
2018-09-13


Kapcsolódó cikkek
Kertészeti forradalom, itt az eperszedő gép

Kertészeti forradalom, itt az eperszedő gép

Szőlős-fehércsokoládés édesség nyerte el első alkalommal a Budapest Desszertje címet, amelyet hétvégén, a 8. Édes Napok Budapest rendezvényen kóstolhat meg a közönség - olvasható a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara oldalán.

fotó: Soós Lajos (MTI)

A Magyar Csokoládé és Édesség Szövetség által először meghirdetett verseny győztese a Szamos Marcipán édessége lett, amelyet Nagy Péter mestercukrász álmodott meg. Füleky György, a szövetség alelnöke elmondta, hogy a megmérettetésre 13 cukrászda jelentkezett, a beküldött desszertek közül a szakemberekből és laikusokból álló zsűri választotta ki Budapest Desszertjét, amelyet szeptember 14. és 16. között kóstolhat meg a közönség a 8. Édes Napok Budapest elnevezésű rendezvényen a Szent István-bazilika előtti téren. Az alelnök kitért arra, hogy a somlói galuska is egy nemzetközi verseny eredményeként lett az egyik legnépszerűbb desszert a magyarok körében, abban bíznak, hogy a Budapest Desszertje megalkotásával fel tudnak mutatni egy olyan desszertet, amely legalább ilyen népszerű lesz, és nemcsak a cukrászdák kínálatában, hanem a magyar éttermek étlapján is megjelenik majd. A versenyt minden év szeptemberében rendezik meg, a győztes desszertet pedig a szeptember közepén nyíló Édes Napok Budapesten elnevezésű, több tízezer vendéget vonzó rendezvénysorozat keretében mutatják majd be a nagyközönségnek egy külön standon. agrarvilag.hu / NAK
Egyből két aranyérmet hoztak el a magyar horgászválogatottak!

Egyből két aranyérmet hoztak el a magyar horgászválogatottak!

Szőlős-fehércsokoládés édesség nyerte el első alkalommal a Budapest Desszertje címet, amelyet hétvégén, a 8. Édes Napok Budapest rendezvényen kóstolhat meg a közönség - olvasható a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara oldalán.

fotó: Soós Lajos (MTI)

A Magyar Csokoládé és Édesség Szövetség által először meghirdetett verseny győztese a Szamos Marcipán édessége lett, amelyet Nagy Péter mestercukrász álmodott meg. Füleky György, a szövetség alelnöke elmondta, hogy a megmérettetésre 13 cukrászda jelentkezett, a beküldött desszertek közül a szakemberekből és laikusokból álló zsűri választotta ki Budapest Desszertjét, amelyet szeptember 14. és 16. között kóstolhat meg a közönség a 8. Édes Napok Budapest elnevezésű rendezvényen a Szent István-bazilika előtti téren. Az alelnök kitért arra, hogy a somlói galuska is egy nemzetközi verseny eredményeként lett az egyik legnépszerűbb desszert a magyarok körében, abban bíznak, hogy a Budapest Desszertje megalkotásával fel tudnak mutatni egy olyan desszertet, amely legalább ilyen népszerű lesz, és nemcsak a cukrászdák kínálatában, hanem a magyar éttermek étlapján is megjelenik majd. A versenyt minden év szeptemberében rendezik meg, a győztes desszertet pedig a szeptember közepén nyíló Édes Napok Budapesten elnevezésű, több tízezer vendéget vonzó rendezvénysorozat keretében mutatják majd be a nagyközönségnek egy külön standon. agrarvilag.hu / NAK
Döntse el melyik fa lesz az év fája Európában!

Döntse el melyik fa lesz az év fája Európában!

Szőlős-fehércsokoládés édesség nyerte el első alkalommal a Budapest Desszertje címet, amelyet hétvégén, a 8. Édes Napok Budapest rendezvényen kóstolhat meg a közönség - olvasható a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara oldalán.

fotó: Soós Lajos (MTI)

A Magyar Csokoládé és Édesség Szövetség által először meghirdetett verseny győztese a Szamos Marcipán édessége lett, amelyet Nagy Péter mestercukrász álmodott meg. Füleky György, a szövetség alelnöke elmondta, hogy a megmérettetésre 13 cukrászda jelentkezett, a beküldött desszertek közül a szakemberekből és laikusokból álló zsűri választotta ki Budapest Desszertjét, amelyet szeptember 14. és 16. között kóstolhat meg a közönség a 8. Édes Napok Budapest elnevezésű rendezvényen a Szent István-bazilika előtti téren. Az alelnök kitért arra, hogy a somlói galuska is egy nemzetközi verseny eredményeként lett az egyik legnépszerűbb desszert a magyarok körében, abban bíznak, hogy a Budapest Desszertje megalkotásával fel tudnak mutatni egy olyan desszertet, amely legalább ilyen népszerű lesz, és nemcsak a cukrászdák kínálatában, hanem a magyar éttermek étlapján is megjelenik majd. A versenyt minden év szeptemberében rendezik meg, a győztes desszertet pedig a szeptember közepén nyíló Édes Napok Budapesten elnevezésű, több tízezer vendéget vonzó rendezvénysorozat keretében mutatják majd be a nagyközönségnek egy külön standon. agrarvilag.hu / NAK

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.